ПЕРШІ ВИПУСКНИКИ НОВОГО РОКУ

ПЕРШІ ВИПУСКНИКИ НОВОГО РОКУ

Новий навчальний рік у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочався приємною подією. 02 січня поточного року у нашому навчальному закладі слухачі групи «А-12» успішно здали державну кваліфікаційну атестацію та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор».

Майбутні професіонали сфери обслуговування показали відмінні теоретичні знання щодо планування і технології управління персоналом підприємства та організації обслуговування відвідувачів. А набутий практичний досвід на виробничій практиці у відповідних закладах міста надасть можливість слухачам на ділі застосувати та вдосконалити здобуті знання і навички.

Із зростанням кількості готелів, кафе, ресторанів, супермаркетів зросла і актуальність професії адміністратора. Будь який з цих закладів бажає мати серед своїх кадрів професіоналів високого рівня і якості обслуговування. То ж щоб здобути таку цікаву та затребувану професію адміністратора запрошуємо бажаючих на навчання у наш заклад,