ВІДКРИТТЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ – ОДИН ІЗ СПОСОБІВ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ УЧАСНИКІВ АТО

На сьогодні першочерговим завданням служби зайнятості є вирішення питання соціальної підтримки учасників антитерористичної операції. Для них, як один із способів реалізуватись у мирному житті, пропонується започаткування власної справи.

06 грудня поточного року в Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі з числа учасників АТО, які перебувають на обліку у базових центрах зайнятості, розпочали навчання на курсах цільового призначення за напрямом «Основи малого підприємництва». Для майбутніх підприємців буде актуальним вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки таких як основи управління власним бізнесом, бізнес-планування у малому підприємництві, оподаткування та спрощені системи обліку і звітності, що допоможе в організації власної справи.

Працевлаштування для багатьох учасників АТО – це не лише спосіб вирішення матеріального питання, а й використання своїх можливостей, знань, вміння, талантів. Без сумніву, започаткування власної справи – нелегкий шлях самореалізації. Проте наші слухачі, як ніхто інший, добре знають – легких шляхів до успіху не буває.