ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОСЛУГ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПТО ДСЗ

06 липня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для безробітних громадян, які перебувають на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості, відбувся профорієнтаційний груповий захід – презентація послуг професійного навчання, у т. ч. Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ.
«Навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є одним із можливих способів вирішення питання зайнятості безробітних», – зазначила Тетяна Фединяк, фахівець з питань зайнятості ІІ категорії відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості.
З матеріально-технічною базою навчального закладу та з послугами, які надає ЦПТО ДСЗ, його можливостями щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних ознайомила присутніх заступник директора з навчально-виробничої роботи Оксана Мислюк. За кілька місяців навчання у центрі ПТО ДСЗ можна здобути робітничу професію адміністратора, касира торговельного залу, продавця продовольчих товарів, продавця непродовольчих товарів, машиніста (кочегара) котельні, оператора котельні, покоївки, молодшої медичної сестри з догляду за хворими. Окрім теоретичного навчання велика увага приділяється виробничому навчанні та виробничій практиці у відповідних закладах, під час яких слухачі мають можливість вдосконалити набуті знання та професійні навички.