ПЕРЕВІРКА ЗНАНЬ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ

17 грудня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся іспит для посадових осіб, які навчалися за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки».

Навчання було організовано на платній основі за кошти фізичних та юридичних осіб за участі працівників Управління Держпраці в Івано-Франківській області. Впродовж п’яти днів, беручи до уваги вимоги встановленого карантину, навчальний процес проводився дистанційно.

Комісія, призначена наказом Управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – т.в.о. начальника Управління Держпраці в Івано-Франківській області Романа Смаги, членів комісії – начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Андрія Іванишина, завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич, головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Володимира Семчука, успішно прийняла іспит у посадових осіб та відзначила їх хороші знання з питань охорони праці.