ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОСЛУГ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ БЕЗРОБІТНИМ ТА РОБОТОДАВЦЯМ КОЗІВЩИНИ

16 липня цього року відбулась презентація Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітним та роботодавцям Козівщини. На зустрічі були присутні представники Купчинецької сільської ради, відділу освіти Козлівської селищної ради, сектору освіти та спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради.
Начальник відділу активної підтримки безробітних Козівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Оксана Хома зазначила, що метою даного заходу є розкриття сутності та переваг професійного навчання, яке організовується службою зайнятості для безробітних громадян задля підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці та прискорення працевлаштуванню.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Оксана Мислюк ознайомила присутніх із сучасною матеріально-технічною базою навчального закладу, з послугами, які надає ЦПТО ДСЗ, його можливостями щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, а також з навчальними планами та програмами, що відповідають вимогам роботодавців. Учасники заходу переглянули фільм про Івано-Франківський ЦПТО ДСЗ, обговорили питання співпраці щодо підвищення кваліфікації безробітних за професіями оператора котельні та машиніста (кочегара) котельні.