НАВЧАННЯ ДИСТАНЦІЙНО – ВИМОГИ ТЕПЕРІШНЬОГО ЧАСУ

26 березня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі, які навчалися за напрямом  «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки», склали іспит на знання з питань охорони праці. В умовах встановленого карантину як навчання, так і безпосередньо сам іспит відбувалися за дистанційною формою.

Комісія з перевірки знань з питань охорони праці, призначена наказом Управління Держпраці  в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – завідувача сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Сергія Кернякевича,  членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич і головного державного інспектора відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Володимира Семчука відзначила хороші знання слухачів щодо організації охорони праці на підприємстві, їх відповідальне ставлення до навчання у теперішніх вимогах часу.

Варто зазначити, що наш навчальний заклад має сучасне технічне забезпечення обладнанням, яке дозволяє проводити онлайн навчання здобувачів освіти та надавати їм необхідну інформацію для отримання відповідних знань.

На даний час у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 08 квітня 2021 року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.