НАВЧАННЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ ТА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

26 лютого цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості закінчили  навчання на платній основі слухачі за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки». До проведення занять за дистанційною формою долучались  працівники Управління Держпраці в Івано-Франківській області.

Іспит з питань охорони праці провела комісія, призначена наказом Управління Держпраці в Івано-Франківській області, в складі Голови комісії – начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді на транспорті та зв’язку Андрія Іванишина, членів комісії – завідувача сектору звернення громадян, доступу до публічної інформації та організаційно-аналітичного забезпечення Христини Найдич, головного державного інспектора Володимира  Семчука.

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проводиться формування наступної групи слухачів, яка розпочне навчання орієнтовно 12 березня поточного року.

Детальну інформацію можна отримати за тел. +38 050 823 8069.