ПІДГОТОВКА СПЕЦІАЛІСТІВ ДЛЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОТЕЛЕНЬ

З метою підготовки до нового опалювального сезону у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості проходить навчання спеціалістів для обслуговування котелень. Для користування котлами необхідно мати відповідні знання та навички і безпека праці тут має бути на найвищому рівні.

«Безпечні методи роботи та експлуатація котельних установок на твердому паливі», «Щорічна перевірка знань операторів котелень», «Щорічна перевірка знань машиністів (кочегарів) котелень» – за такими напрямками із вересня поточного року навчаються слухачі, які виявили бажання обслуговувати котельні. Для навчання розроблені відповідні навчальні плани та програми, згідно яких і проводиться підвищення кваліфікації у співпраці з філіями Івано-Франківського обласного центру зайнятості. Співпрацюємо із Заліщицьким районним центром зайнятості та з Козівською і Бережанською районними філіями Тернопільського обласного центру зайнятості: понад 160 осіб планують підвищити кваліфікацію на згаданих курсах.

На сьогоднішній день вже понад 600 осіб успішно пройшли навчання та отримали посвідчення про підвищення кваліфікації щодо обслуговування котельних установок.