ПРОФЕСІОГРАФІЧНА ЕКСКУРСІЯ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

02 серпня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулася професіографічна екскурсія для безробітних, які перебувають на обліку у Івано-Франківському міському центрі зайнятості.

«Однією з основних послуг, які пропонуються зареєстрованим незайнятим громадянам, є навчання у ЦПТО ДСЗ», – наголосила Ольга Гарбуз, фахівець профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості. Вона зазначила, що таке навчання є для безробітних дієвим способом підвищення їх конкурентоспроможності на регіональному ринку праці, сприяє подальшому працевлаштуванню, започаткуванню власної справи.

Майстер виробничого навчання ЦПТО ДСЗ Леся Криховецька ознайомила присутніх з послугами, які надає навчальний заклад, з його можливостями щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, розповіла про можливість здобуття робітничих професій, а саме: адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, машиніст (кочегар) котельні, оператор котельні, покоївка, молодша медична сестра.