ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ПТО ДСЗ

13 липня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась презентація навчального закладу для незайнятих громадян, які перебувають на обліку в Тисменицькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Провідний фахівець з профорієнтації Світлана Карп’юк наголосила, що з метою вирішення питання зайнятості безробітних проводиться чимало інформаційно-роз’яснювальних та профорієнтаційних заходів. Навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є однією з основних послуг, які пропонуються зареєстрованим незайнятим громадянам.

Про послуги ЦПТО ДСЗ, його можливості щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, про здобуття нових робітничих професій розповіла присутнім заступник директора з навчально-виробничої роботи Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Оксана Мислюк.

На даний час Центром проліцензовано вісім професій: адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, покоївка, молодша медична сестра з догляду за хворими, оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні, а також розроблено навчальні плани та програми більш ніж за 20 напрямками для курсів цільового призначення.

Для більш повного інформування присутнім роздано інформаційні буклети.