Навчання бджолярів Галицького району

На разі доволі велика кількість людей виявляє бажання освоїти професію пасічника, чи то просто завести невелику пасіку у себе на дачі. Деякі люди не можуть знайти по сусідству досвідченого пасічника, який би їх міг навчити пасічникуванню і виникає питання, де можна отримати знання щодо бджільництва, пасічникування.

03 квітня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання слухачів за напрямом «Особливості розведення та догляд за бджолами». Навчальні курси по бджільництву дають змогу пасічнику початківцю отримати базові знання щодо пасічникування, поспілкуватись з колегами, почути нову інформацію на тему бджільництва та добре провести вільний час. На навчання зараховані як досвідчені пасічники, так і пасічники-початківці Галицького району.

Проводить заняття із слухачами досвідчений бджоляр Герула Степан Михайлович. Навчальна програма розроблена на 36 годин. Заплановано провести навчання для двох груп.

Набуті у нашому навчальному закладі знання та навички допоможуть вивести цю галузь на якісно вищий рівень господарювання.