День відкритих дверей

29 березня 2018 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся профорієнтаційний захід, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківська.

Перед початком зустрічі педагогічні працівники центру провели екскурсії по навчальних кабінетах та розповіли про професії, які опановують наші слухачі.

В лекційній залі відбулася зустріч з директором Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Гопайнич Марією Григорівною, яка розповіла про переваги навчання в центрі, про перспективу подальшого працевлаштування та кар’єри.

Окремо була акцентована увага на цікаву та орієнтовну інформацію про професії, які презентувала майстер виробничого навчання Леся Іванівна Криховецька. Кожен з присутніх мав нагоду поставити запитання, які його турбували, і відразу отримували на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого майбутні слухачі мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.