МАЙБУТНІ ПІДПРИЄМЦІ ЗАКІНЧИЛИ НАВЧАННЯ

З 25 липня поточного року протягом десяти днів майбутні підприємці групи «ОМП-189» вивчали у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості ряд предметів, знання яких знадобляться у їх подальшій діяльності. І ось уже 7 серпня у навчальному закладі відбувся захист бізнес-планів майбутньої підприємницької діяльності, які в обов’язковому порядку складають слухачі на закінчення навчання.

«Надання консультаційних послуг у сфері будівництва та ведення технічного нагляду за об’єктами будівництва» (Ткачук М.В., м.Івано-Франківськ), «Надання послуг в організації заходів, відпочинку та розваг» (Вовк М.П., м.Коломия), «Кав’ярня» (Данилевич А.С., м.Івано-Франківськ), «Відкриття лісопилки» (Стефанчук Д.Д., Богородчанський район), «Надання послуг у сфері громадського харчування» (Типусяк А.М., м.Івано-Франківськ), «Відкриття та функціонування ресторану «Старий сад» (Остапишин Н.М., смт.Богородчани) – ось неповний перелік бізнес-ідей майбутніх підприємців.

Заслуговує на особливу увагу бізнес-план Концевич М.І. із Коломийського району на тему «Рекламно-інформаційні послуги». Динамічний розвиток вітчизняного on-line бізнесу спричинив появу і формування цілковито нової за своєю природою індустрії – індустрії on-line маркетингу. Стрімко зростає кількість власників бізнесу, які планують або уже ведуть свій бізнес на on-line ринку. Розробка логотипу та фірмового стилю, реклама на on-line майданчиках, збір і обробка інформації, адміністрування сайтів та сторінок в соціальних мережах тощо – такі види послуг надаватиме майбутній підприємець.

Слухач Боднар П.В. із Коломийщини свою подальшу трудову діяльність вирішив присвятити електромонтажним роботам та ремонту електрообладнання, адже цей напрямок є одним із найбільш затребуваних послуг на сьогоднішній день. Попит на ринку на електромонтажні роботи та ремонт електрообладнання досить високий та стабільний, отже майбутній підприємець матиме і стабільну роботу.

Ми щиро бажаємо нашим випускникам здійснення усіх підприємницьких задумів і хорошого, вдалого бізнесу.