ДЕНЬ МАТЕРІ

У травні, коли мати-природа виряджає свою доньку Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.

Мамо… Це перше слово, яке з радісною посмішкою вимовляє дитина. Мама – це те слово, яке найчастіше повторює людина у хвилини страждання і горя. Мати самовіддано любить своїх дітей, голубить їх, робить усе, щоб вони були щасливими. Ми пишаємося своїми матерями. Вони – наші найперші порадниці й захисниці, вміють прощати й розраджувати, тамувати біль душі. Хоч би де була людина, вони завжди тягнеться додому, до рідної землі, любої неньки.

Нехай же не заростають наші душі ряскою байдужості до найдорожчої у світі людини – матері. Бережіть своїх матусь, будьте їхньою надією і опорою. Вертаючи з віддалених країв Після тривожних мандрів і розлуки, Цілуймо руки наших матерів, Натруджені й ласкаві рідні руки! Ніщо не вічне, вічні матері… Уже й тоді, як нікому стрічати, Допоки сонце сяє нам вгорі, У кожного живе у серці мати.