РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ

17 січня поточного року в приміщення залу засідань Яремчанської міської ради відбулася робоча нарада з питань зайнятості населення, створення робочих місць та співпраці служби зайнятості з соціальними партнерами і роботодавцями Яремчанського району.

Про напрямки удосконалення діяльності Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості по підготовці кадрів для роботодавців доповіла директор Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Гопайнич М.Г. Зокрема, М.Г.Гопайнич зазначила, що основною метою навчального закладу є забезпечення за короткий термін якісної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних на замовлення роботодавців з метою подальшого працевлаштування.

Перевагами навчання у ЦПТО ДСЗ окрім прискореної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації; прийому слухачів на навчання без вступних іспитів, незалежно від рівня освіти та віку; можливості організації навчання за місцем проживання слухачів; навчання на сучасній матеріально-технічній базі з використанням новітніх технічних засобів навчання, є і фінансова підтримка слухачів під час навчання – компенсування витрат на проїзд до навчального закладу, виплата матеріальної допомоги згідно з чинним законодавством, повне забезпечення усіма необхідними матеріалами. Пріоритетом навчального центру є професійне навчання безробітних під конкретні замовлення роботодавців.