МАЙБУТНІ КАСИРИ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ

Однією з проліцензованих професій Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є «Касир торговельного залу». Можна сміливо сказати, що це одна з найпоширеніших професій торговельних підприємств. А якщо врахувати, що закон змушує заклади сфери торгівлі використовувати у своїй роботі контрольно-касові апарати, то стає зрозумілим затребуваність таких професіоналів. Та й самі підприємці мають бути зацікавлені у тому, щоб точно визначати свій прибуток чи збитки, бути застрахованими від зловживань своїх працівників.

Безробітні громадяни, які перебувають на обліку у регіональних центрах зайнятості і виявляють бажання опанувати професію касира торговельного залу, можуть скористатись нагодою протягом 2,5 місяця навчатись цій робітничій професії у нашому навчальному закладі.

16 грудня цього року розпочалось навчання слухачів групи «КТЗ-6». У навчальному процесі використовуватиметься широкий спектр сучасного електронного торговельного устаткування, що дозволить слухачам вивчати та удосконалювати знання і практичні навички щодо формування і збирання інформації швидше і якісніше. Залучення комп’ютерного навчання та інтерактивних методик полегшить вивчення предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки. До послуг наших слухачів новітні касові апарати, зчитувачі штрих-кодів, детектори валют, пристрої для рахування і сортування грошей тощо. Професійно-практичну підготовку слухачі проходитимуть у відповідних торговельних закладах.

Торгівля охоплює практично усі види діяльності людини і вже зараз важко уявити цю сферу послуг без електронно-обчислювальних машин. То ж сподіваємось, що наші слухачі під час навчання набудуть необхідних знань та навичок, які допоможуть їм стати справжніми професіоналами.