З НАДІЄЮ НА ДОБРЕ МАЙБУТНЄ

15 грудня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся захист бізнес-планів у групі «ОМП-186». Для наших слухачів у минулому залишились тривожні дні антитерористичної операції, і як реалізацію у мирному житті вони обрали започаткування власної справи. Курси цільового призначення за напрямом «Основи малого підприємництва» стали для них надійним стартом у підприємницьке життя. Відмінний захист бізнес-планів цьому підтвердження.

Найважливіше сьогодні те, що слухачі зуміли повірити у завтрашній день і з надією у майбутнє розпочинають свою підприємницьку діяльність. Щиро сподіваємось на успіх Ганущака Р.В. із обласного центру, який створює фото-відео студію; Дудяка І.М., який започатковує садівництво на родючій Тлумацькій землі; Бігуна М.М., для якого власною справою є організація будівництва деревяних будинків, котеджів, міні-готелів у мальовничому Делятині та довколишній місцевості.

Цікавим є бізнес-план Білінського І.М. «Проектування, спорудження, технічне обслуговування та супровід електричних, інформаційних та інженерних мереж» (м.Івано-Франківськ), Красовського В.М. «Розведення свійських птахів (перепілок)» (м.Калуш), Матвійціва О.Я. «Надання юридичних послуг» (Рогатинський район), Трінчука О.М. «Діяльність у сфері фінансових консультаційних послуг для нерезидентів України (інвестиційний консалтинг)» (Косівський район). У сфері роздрібної торгівлі започатковують справу Рабинюк А.І. із Коломийщини та Срібняк Л.В. із Косівщини.

Якими б різноманітними не були бізнес-ідеї майбутніх підприємців, нехай знаходять вони своїх шанувальників, а нелегка праця підприємця нехай приносить їм задоволення та добрий прибуток.