ОБИРАЄМО ПРОФЕСІЮ ПРОДАВЕЦЬ

Існує багато можливостей для бажаючих оволодіти професією продавця. Для безробітних, які знаходяться на обліку у базових центрах зайнятості, доброю нагодою стати професіоналом своєї справи у сфері обслуговування є навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

05 грудня цього року у центрі ПТО ДСЗ розпочала навчання група слухачів для здобуття робітничої професії «Продавець непродовольчих товарів».

Попереду чотири цікавих і змістовних місяці навчання, протягом яких майбутні продавці вивчатимуть товарознавство непродовольчих товарів; організацію та технологію торговельних процесів; інформаційні технології тощо. Одним із важливих предметів є «Психологія і етика ділових відносин», адже робота з людьми потребує не лише навичок професіонала, але й неабиякого терпіння, толерантності, ввічливості.

Сподіваємось, що бажання, наполегливість, сумлінність слухачів, а також відповідна кваліфікація та професіоналізм викладачів допоможуть майбутнім професіоналам оволодіти такою знайомою, проте однією із найпрактичніших професій – ПРОДАВЕЦЬ.