ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

«День відкритих дверей» відбувся 19 жовтня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Захід відвідали безробітні громадяни віком до 35 років, які перебувають на обліку у Тисменицькому районному центрі зайнятості.

Детальну інформацію про послуги навчального закладу, його можливості щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, підвищення кваліфікації за компетенціями надала присутнім директор Центру ПТО ДСЗ Марія Григорівна Гопайнич. Особливу увагу молоді вона акцентувала на можливості здобути такі затребувані на ринку праці робітничі професії, як адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Тисменицького районного центру зайнятості Світлана Петрівна Карп’юк наголосила, що навчання у Центрі ЦПТО ДСЗ є однією із послуг, які надаються службою зайнятості безробітним громадянам, тому проведення «Днів відкритих дверей» дають досить дієві результати – безробітні більш активно цікавляться навчанням та перенавчанням з метою набути нову професію чи підвищити кваліфікацію. Це в свою чергу сприяє в отриманні достойної роботи.

Присутні також оглянули матеріально-технічну базу Центру ПТО ДСЗ, на основі якої проходить навчання вказаним робітничим професіям, та отримали відповіді на поставлені запитання.