ВИПУСК АДМІНІСТРАТОРІВ

18 жовтня 2016 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна атестація випускників групи «А-10». Свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор» отримали 13 слухачів, які з травня поточного року навчались у Центрі ПТО ДСЗ за направленнями базових центрів зайнятості.

Майбутні фахівці у сфері надання послуг успішно засвоїли предмети із загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки: інформаційні технології; основи галузевої економіки і підприємництва, правових знань, рекламного маркетингу і дизайну, професійної етики і естетики; планування і технологія управління персоналом підприємства; організація обслуговування відвідувачів; документаційне забезпечення управління тощо. У професійно-практичній підготовці слухачі на відмінно виконали вимоги виробничого навчання та виробничої практики.

Праця адміністратора – це нелегка, напружена праця з людьми. Отримані в процесі навчання навички ділового спілкування, організованість, оперативність, допоможуть майбутнім фахівцям на шляху до професійного успіху адміністратора.