ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

28 вересня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся день відкритих дверей для незайнятих громадян, які перебувають на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості.

Навчання у центрі ЦПТО ДСЗ є однією із послуг, які надаються службою зайнятості безробітним громадянам. «З метою вирішення питання зайнятості для безробітних проводиться чимало інформаційно-роз’яснювальних та профорієнтаційних заходів. Один із них – професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації у ЦПТО ДСЗ. Це дієвий спосіб підвищення для безробітних їх конкурентоспроможності на регіональному ринку праці, працевлаштування за фахом та подальшого закріплення на робочих місцях підприємств, організацій, установ або започаткування ними власної справи.» – наголосила заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості Гривнак Наталія Василівна.

Детальніше про послуги навчального закладу, його можливості щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, підвищення кваліфікації за компетенціями, здобуття нової професії розповів заступник директора з навчально-виробничої роботи Бушинський Євгеній Валерійович. Присутні скористались нагодою оглянути матеріально-технічну базу ЦПТО ДСЗ, на основі якої проходить навчання робітничим професіям адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.