ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

26 серпня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся день відкритих дверей, який проводився відповідно до плану заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення та з метою мотивації молоді щодо вибору професій, затребуваних на ринку праці.

Директор Центру Гопайнич Марія Григорівна розповіла присутнім про послуги навчального закладу, його можливості щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, підвищення кваліфікації за компетенціями. Учасники заходу оглянули матеріально-технічну базу закладу, а також ознайомились з послугами Центру щодо навчання за професіями. На даний час Центром проліцензовано чотири професії: адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, розроблено навчальні плани та програми більш ніж за 20 напрямками для курсів цільового призначення.

На завершення заходу директор Центру відповіла на поставлені запитання відвідувачів. «Чекаємо вас у нашому навчальному закладі вже у якості слухачів», – підсумувала Марія Гопайнич.