ВІДКРИТЕ ПІДСУМКОВЕ ЗАНЯТТЯ

29.07.16 року в Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ проведено відкрите підсумкове заняття з предмету «Організація обслуговування відвідувачів» для групи слухачів, які навчаються за професією «Адміністратор». Підсумкове заняття проводив викладач Котенко Руслан Михайлович.

На занятті за допомогою сучасних технічних засобів (мультимедійного проектора, інтерактивної дошки) було показано способи обслуговування відвідувачів різних за характером та темпераментом. При цьому слухачі приймали участь у створенні проекту, в якому на слайдах спроектовано різні форми організації робочого місця адміністратора.

Викладач на уроці використав інноваційні методи навчання згідно загальної науково-методичної проблеми навчального закладу: «Формування іміджу сучасного професійно-технічного навчального закладу. Удосконалення освітнього процесу на основі реалізації компетентнісного підходу до організації навчально-виховного процесу». Урок проведений на високому методичному рівні, став допомогою в роботі молодим викладачам.