ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

13 липня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся день відкритих дверей для незайнятих громадян, які перебувають на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості.

Провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Івано-Франківського міського центру зайнятості Гривнак Наталія Василівна наголосила, що з метою вирішення питання зайнятості безробітних проводиться чимало інформаційно-роз’яснювальних та профорієнтаційних заходів. Серед послуг, які пропонуються зареєстрованим незайнятим громадянам, є навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Директор Центру Гопайнич Марія Григорівна розповіла присутнім про послуги навчального закладу, його можливості щодо професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних, підвищення кваліфікації за компетенціями, здобуття нової професії.

На даний час Центром проліцензовано чотири професії: адміністратор, касир торговельного залу, продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, а також розроблено навчальні плани та програми більш ніж за 20 напрямками для курсів цільового призначення.

На завершення заходу керівник навчального закладу провела для присутніх огляд матеріально-технічної бази та відповіла на поставлені запитання.