ПРОДАВЦІ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ

29 червня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання слухачів групи «ПД-9» за професією «Продавець продовольчих товарів».

Безробітні громадяни, які перебувають на обліку у базових центрах зайнятості і мають бажання оволодіти професією продавця, можуть скористатися нагодою стати справжніми професіоналами у сфері роздрібної та оптової торгівлі щодо ефективного обслуговування покупців.

Протягом чотирьох місяців слухачі вивчатимуть основи правових знань, галузевої економіки і підприємництва; інформаційні технології; облік і звітність тощо. Особлива увага приділятиметься спецпредметам, знання яких надасть можливість підвищити ефективність праці, забезпечити якісне обслуговування покупців на найвищому рівні. Серед таких предметів – товарознавство продовольчих товарів, організація та технологія торговельних процесів, харчова безпека товарів; реєстратори розрахункових операцій.

Однією з основних вимог до підготовки кваліфікованих працівників сфери обслуговування та торгівлі є вміння спілкуватися з клієнтами, контролювати будь-яку ситуацію, не виходячи за рамки професійного етикету. Навчитись цьому слухачі зможуть на уроках психології та етики ділових відносин.

Колектив кваліфікованих викладачів докладатиме максимум зусиль, щоб майбутні продавці оволоділи знаннями, необхідними для якісного обслуговування клієнтів.