РОЗПОЧАЛОСЬ НАВЧАННЯ АДМІНІСТРАТОРІВ

13 травня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання слухачів групи «А-10» за професією «Адміністратор».

На сьогоднішній день адміністратор потрібен практично у всіх сферах діяльності, оскільки такий працівник здійснює роботу з обслуговування та консультування відвідувачів, відповідає за напрямок діяльності компанії, за роботу персоналу. Для належного виконання своїх обов’язків адміністратор має володіти рядом особистісних якостей таких, як комунікабельність, стійкість до стресу, дисциплінованість. Він повинен мати навички організаторської роботи в колективі, вміти оцінити емоційний стан клієнта і м’яко попередити конфлікт.

Кваліфіковані викладачі навчального закладу протягом п’яти місяців навчатимуть майбутніх професіоналів організовувати обслуговування відвідувачів; документаційно забезпечувати управління, планування і технологію управління персоналом підприємства; правилам українського ділового мовлення і редагування службових документів; психології роботи з людьми та ін. Згідно навчального плану слухачі вивчатимуть також англійську мову, оскільки серед обов’язкових навичок, якими повинен володіти хороший адміністратор, роботодавці називають знання іноземної мови.

Набуті теоретичні знання майбутні адміністратори матимуть змогу закріпити на виробничому навчанні та на виробничій практиці у відповідних закладах регіону.