РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІ ПРОДАВЦІ

27 квітня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинає навчання група слухачів для здобуття робітничої професії «Продавець непродовольчих товарів». Для безробітних, які знаходяться на обліку у базових центрах зайнятості, це є доброю нагодою стати професіоналом своєї справи у сфері обслуговування.

Інформаційні технології; основи галузевої економіки, правових знань, бухгалтерського обліку; охорона праці; психологія і етика ділових відносин; товарознавство непродовольчих товарів; організація та технологія торговельних процесів – ось неповний перелік предметів, які вивчатимуть майбутні продавці на заняттях із загально-професійної і професійно-практичної підготовки.

На даний час на ринку праці у нашому регіоні професія продавець залишається однією із затребуваних. Для того, щоб стати професіоналом у цій галузі, необхідно мати відповідні знання та навички, а надто тепер, коли праця продавця комп’ютеризована та вимагає вміння володіти сучасними касовими апаратами та технологіями.