ВИПУСК АДМІНІСТРАТОРІВ

Ринкові відносини на сучасному етапі економічного розвитку вимагають швидкого реагування на потреби в кваліфікованих працівниках. У сфері надання послуг компетентним провідником і ключовим працівником є адміністратор. Здійснювати роботу щодо ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створювати для них комфортні умови, консультувати їх з питань надання послуг, вживати заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, забезпечувати чистоту і порядок в приміщеннях, розглядати претензії, пов’язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів – ось неповний перелік обов’язків адміністратора.

З 2011 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Адміністратор» проводиться навчання безробітних громадян, які перебувають на обліку в базових центрах зайнятості. 01 квітня поточного року у навчальному закладі відбувся випуск слухачів групи «А-9», які успішно склали іспит та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор». Щоб стати справжніми професіоналами своєї справи, вони понад п’ять місяців досконало вивчали інформаційні технології; основи галузевої економіки, правових знань, рекламного маркетингу і дизайну, професійної етики і естетики; документаційне забезпечення управління; охорону праці; психологію роботи з людьми. Особлива увага приділялась плануванню і технології управління персоналом підприємства та організації обслуговування відвідувачів. Набуті знання та навички майбутні адміністратори «закріпляли» на виробничій практиці, яка організовувалась у відповідних закладах регіону.

Як старанних, сумлінних і активних, з високим рівнем професійної кваліфікації хочеться відзначити слухачів Питлюк О.В. (Надвірнянський район), Вермянську І.П. (м.Івано-Франківськ); Долинку О.М. (Калуський район), Кушнір Г.Т. (Тисменицький район), Муштук О.М. (Рогатинський район).

Слухачі групи «А-9» висловили щиру подяку директору навчального закладу Гопайнич М.Г. за вдалий та якісний підбір педагогічного колективу, який показав високу якість викладання та рівень засвоювання матеріалу, що дало можливість максимально ефективно використати час навчання. Щиро вдячні слухачі кваліфікованим викладачам Гільшанській О.І., Гуменюк Н.Я., Хомин А.В., Белей М.Я., Глаголюк В.В., Мосюрчаку В.М. за творчий підхід до предметів, сучасні методи викладання, за прагнення передати свій багаж знань і умінь, досвід роботи і невичерпний ентузіазм майбутнім професіоналам.