АДМІНІСТРАТОР – ФАХІВЕЦЬ У СФЕРІ НАДАННЯ ПОСЛУГ

02 жовтня 2015 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулась державна кваліфікаційна атестація випускників групи «А-8». 11 слухачів, які проходили навчання у нашому навчальному закладі за направленнями базових центрів зайнятості, отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор».

У сфері надання послуг часто виникає потреба в кваліфікованих фахівцях. Адже ринкові відносини на сучасному етапі економічного розвитку потребують швидкого орієнтування та доброї компетентності у цій галузі. Важливе місце у сфері надання послуг відводиться адміністратору, оскільки саме цей фахівець має бути добре обізнаним з питань, що стосуються надання послуг: здійснювати роботу щодо ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створювати для них комфортні умови, консультувати їх з питань надання послуг, контролювати збереження матеріальних цінностей. Нерідко він має вживати заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, розглядає претензії, пов’язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів. Адміністратор ще й здійснює контроль за раціональним оформленням приміщень, стежить за оновленням і станом реклами, забезпечує чистоту і порядок в приміщеннях і на прилеглих до них територіях.

Саме таких навичок і знань протягом п’яти місяців навчались майбутні адміністратори у кваліфікованих викладачів нашого навчального закладу і успішно підтвердили свої набуті знання та вміння державній кваліфікаційній комісії.

Сподіваємось, що наші випускники стануть справжніми професіоналами своєї справи у сфері надання послуг.