ПРОФЕСФЙНО-ТЕОРЕТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПРОДАВЦІВ

«Організація та технологія торговельних процесів» є одним із основних предметів професійно-теоретичної підготовки слухачів, які навчаються у Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ за професією «Продавець продовольчих товарів».

Цікавим і змістовними є уроки з цього предмета у кваліфікованого викладача Юречко Галини Михайлівни. Слухачі групи «ПД-7» за час навчання мають оволодіти комплексом взаємозв’язаних послідовно виконуваних операцій, непростими методами доведення товарів належної якості до торговельного залу, реалізації їх покупцям у широкому асортименті з оптимальними затратами праці, часу і при високому рівні торговельного обслуговування.

Значна увага приділяється вивченню правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, зберігання товарів за кількістю та якістю, спілкування з покупцями, а також правил оформлення прилавкових вітрин.

Вміння організувати торговельний процес є обов’язковою вимогою для справжнього професіонала у сфері торгівлі, адже операції торгового процесу відіграють основну роль в організації торговельного обслуговування населення та в торгово-технологічному процесі магазину.