РОЗПОЧАЛОСЬ НАВЧАННЯ ПРОДАВЦІВ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ

15 червня поточного року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання слухачів групи «ПД-7» за професією «Продавець продовольчих товарів».

Протягом п’яти місяців слухачі вивчатимуть роботу з касовими апаратами та електронно-обчислювальними вагами; правила продажу товарів; ведення документації; сучасні напрямки розвитку сфери торгівлі; використання новітнього обладнання, яке дає можливість підвищити ефективність праці, забезпечити якісне обслуговування покупців на найвищому рівні та ін.

Однією з основних вимог до підготовки у нашому закладі сучасного працівника сфери обслуговування та торгівлі є вміння спілкуватися з клієнтами, контролювати будь-яку ситуацію, не виходячи за рамки професійного етикету.

Безробітні громадяни, які перебувають на обліку у базових центрах зайнятості і виявили бажання оволодіти професією продавця, мають можливість скористатися нагодою стати справжніми професіоналами у сферах роздрібної та оптової торгівлі для ефективного обслуговування покупців.