ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ

12 червня 2015 року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулось засідання Ради роботодавців Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Учасниками засідання стали представники Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Івано-Франківського обласного об’єднання організації роботодавців, Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Відкрив засідання Голова Ради роботодавців Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Скригунець Василь Петрович.

На засіданні обговорювались важливі питання співпраці Ради роботодавців та навчального закладу з метою надання якісних послуг в сфері професійно-технічної освіти для підготовки висококваліфікованих робітничих кадрів відповідно до потреб роботодавців, зокрема питання соціального партнерства роботодавців та служби зайнятості.

Перший заступник директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Басюга Тарас Степанович провів детальний аналіз ринку праці в регіоні станом на 01.06.2015 року.

Про діяльність Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та перспективи розвитку навчального закладу на наступний рік повідомила присутнім директор Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ Гопайнич Марія Григорівна.

В ході засідання відбулось обговорення з представниками роботодавців переліку професій для навчання безробітних та іншого дорослого населення на 2016 рік, в якому взяли активну участь Тихонський Володимир Федорович – голова Івано-Франківської міської організації роботодавців; Луців Василь Іванович – директор КП «Фірма Лік»; Смахтін Юлій Полікарпович – директор Івано-Франківського шиноремонтного заводу та ін.

Після детального обговорення та відповідних доповнень і змін було затверджено план роботи Ради роботодавців Івано-Франківського центру ПТО ДСЗ на 2015 рік.