БІЗНЕС ТА МИСТЕЦТВО

«Бізнес не для всіх, складний і багатогранний. Основна умова успіху – любити справу і тонко відчувати світ образотворчого мистецтва…» – такими словами починається бізнес-план на тему «Художня галерея (Художній салон)» Кондратенко С.С. з обласного центру. Слухачка групи «ОМП-160» представила свій бізнес-план 02 червня поточного року для захисту у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де навчалася на десятиденних курсах цільового призначення за напрямом «Основи малого підприємництва».

Кондратенко С.С. започатковує власну справу з метою задоволення естетичних потреб як населення, так і молодих представників мистецтва в плані самовираження. Адже роботи останніх будуть популяризовані і молоді творці зможуть швидше зорієнтуватися у потребах часу, в якому живемо. Майбутній підприємець, провівши аналіз ринку, врахувала, що Івано-Франківськ вважається туристичним і культурним осередком, де плодотворно працювали і працюють відомі митці, де молоде талановите покоління прагне знайти себе, своє самовираження для подальшого «дорослого» життя. Завдання Художньої галереї – взяти на себе пошук цінителів робіт митця, направлення його в русло тих замовлень, які хочуть бачити поціновувачі мистецтва, та принести йому визнання.

Організація та проведення виставок, продаж картин, проведення тематичних занять у вихідні дні за участі представників образотворчого мистецтва – такий насичений графік майбутнього підприємця, яка прагне об’єднати бізнес та мистецтво.