АДМІНІСТРАТОР – ПРОФЕСІЯ АКТУАЛЬНА

Професія адміністратора стала відома порівняно недавно, проте досить щільно увійшла у наше життя. Актуальність її виникла із зростанням кількості магазинів, кафе, ресторанів, готелів тощо.

Адміністратор є «візитною карткою» будь-якого закладу. Адже саме цей працівник формує остаточне враження про рівень і якість обслуговування в ньому та викликає у відвідувачів бажання ще раз скористатись його послугами.

Здобути професію адміністратора можна у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

02 березня поточного року у нашому навчальному закладі 15 слухачів групи «А-7» успішно здали державну кваліфікаційну атестацію та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор».

Щоб стати справжніми професіоналами своєї справи їм довелось протягом п’яти місяців досконало вивчати інформаційні технології; основи галузевої економіки, правових знань, рекламного маркетингу і дизайну, професійної етики і естетики; українське ділове мовлення та документаційне забезпечення управління; психологію роботи з людьми. Особлива увага приділялась плануванню і технології управління персоналом підприємства та організації обслуговування відвідувачів, адже на цих предметах базується якісна і ефективна робота адміністратора. Вивчення іноземної (англійської) мови теж є необхідною умовою для майбутніх адміністраторів.

Виробнича практика у відповідних закладах регіону надала можливість слухачам на ділі застосувати та вдосконалити здобуті знання і навички.

Серед випускників з високим рівнем професійної підготовки особливо хочеться відзначити Мурафу Ірину із Тисменицького району, Фрейнак Іванну із обласного центру, Молодую Вікторію з м.Калуш, Ерстенюк Марію та Марич Наталію із Надвірнянщини. «Старанні, ерудовані, ініціативні, виважені. Вони активно працювали на заняттях, з ними цікаво було спілкуватись та проводити тренінги», – так охарактеризувала своїх слухачів викладач Белей Марія Ярославівна.

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є базовою сходинкою кар’єрного росту слухачів. Бажаємо своїм випускникам успіхів у подоланні наступних вершин і запрошуємо усіх бажаючих на навчання у наш заклад.