ОРГАНІЗУВАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ – ВИЙТИ З БЕЗРОБІТТЯ

Сама ідея власної справи хоча б раз у житті виникала у кожного з нас. Для когось така ідея стала реальністю, для інших так і залишилась мрією…

Для безробітних громадян, які стоять на обліку у базових центрах зайнятості, таку ідею можна втілити в життя, пройшовши навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на курсах цільового призначення за напрямом «Основи малого підприємництва». Уже п’ятий рік навчальний заклад надає можливість громадянам вийти з безробіття і організувати власну справу.

01 вересня цього року відбувся випуск слухачів групи ОМП-135. Важливо відзначити різноманіття напрямків діяльності майбутніх підприємців. Адже для успіху у справі необхідно іти в ногу з часом, з вимогами суспільства. Підтвердженням цьому є відкриття веб-студії Чопея Ю.М. (м.Івано-Франківськ), що допомагатиме компаніям створювати у інтернет-мережі представництва або ж просто веб-сайти. Погодьтесь, інтернет глибоко проник у наше життя і без нього зазвичай буває неможливо вирішити ту чи іншу справу.

Свою нішу на ринку праці віднайшла РотаєнкоІ.В. Вона переконана, що «бізнес у сфері стріт-фуду – досить простий, займатись ним легше, ніж повноцінними точками харчування». То ж незабаром у м.Івано-Франківську розпочне працювати заклад швидкого харчування під назвою «Гофре», де можна буде поласувати теплими, духм’яними вафлями, вкритими пухнастим шаром вершків…

Можливо, хтось має технічне обладнання, яке потребує технічного обслуговування? Можете звертатись до підприємця Маркова О.В. (Калуський район). Він пропонує комплекс планових організаційно-технічних заходів щодо обслуговування та ремонту промислового обладнання, машин і устаткування.

Якщо ж ви зацікавились кованими виробами, порадимо звернутись до Галушки П.В. з Рогатинщини. Його власною справою є виготовлення кованих брам, хвірток, огорож, навісів на замовлення, а доставка такої продукції в межах району – безкоштовна.

Приємно відзначити, що наш навчальний заклад причетний до такої важливої справи – допомогти громадянам вийти з безробіття. Для цього є безліч шляхів. Курси цільового призначення «Основи малого підприємництва» – один із них. То ж пройдіть навчання у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, відкривайте власну справу до душі і безробіття не переступить поріг вашої оселі.