ШОСТИЙ ВИПУСК АДМІНІСТРАТОРІВ

Адміністратор – одна із робітничих професій, що проліцензовані Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

11 червня цього року у нашому закладі відбувся шостий випуск слухачів групи «А-6». Щоб стати справжніми професіоналами своєї справи, вони понад п’ять місяців досконало вивчали інформаційні технології; основи галузевої економіки, правових знань, рекламного маркетингу і дизайну, професійної етики і естетики; документаційне забезпечення управління; охорону праці; психологію роботи з людьми. Особлива увага приділялась плануванню і технології управління персоналом підприємства та організації обслуговування відвідувачів. Здобуті знання та навички майбутні адміністратори «закріпляли» на виробничій практиці, яка організовувалась у відповідних закладах регіону.

Десять слухачів успішно здали кваліфікаційну атестацію державній кваліфікаційній комісії та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої професії «Адміністратор». Як старанних і сумлінних, з високим рівнем професійної кваліфікації хочеться відзначити слухачів Даніва М.В. (м.Калуш); Мулу О.М., Вашків Г.В., (м.Івано-Франківськ); Сенів Н.В. (Надвірнянський район).

Елсворт Статлер, новатор гостинничної справи, чиї ідеї і до сьогоднішнього дня відіграють важливу роль в організації роботи готелів, говорив: «Обов’язок доброго готелю – догоджати своїм клієнтам. Дайте зрозуміти кожному, що за свої гроші він отримає обслуговування кращої якості, ніж він отримував раніше в інших готелях».

Якщо цей принцип стане для наших випускників ключовим у їх роботі, то вони «приречені» на хороше відношення до них не лише клієнтів, а й роботодавця. А це зіграє позитивну роль у просуванні наших адміністраторів кар’єрськими сходинками.