НОВІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ МАЙБУТНІХ ПІДПРИЄМЦІВ

Івано-Франківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості активно сприяє безробітним з числа застрахованих осіб, які виявили бажання започаткувати власну справу. Окрім одноразової допомоги для організації такої діяльності наші слухачі отримують добру нагоду поглибити або ж здобути знання зі створення та ведення малого бізнесу на курсах цільового призначення за напрямом «Основи малого підприємництва».

05 травня цього року бізнес-план власної справи на тему «Надання послуг з косметичного масажу» презентував слухач групи №661 Худа О.Б. Майбутній підприємець із м.Івано-Франківська впевнений, що почати свій бізнес – це не так вже і складно, якщо ви розумієте, для чого ви це робите, яку мету при цьому переслідуєте.

Косметичний масаж – це сегмент індустрії краси, що набирає популярності в нашому регіоні. То ж маючи п’ятирічний досвід у наданні послуг з косметичного масажу та естетики тіла, оздоровчого масажу та фізичної реабілітації, слухач вирішив саме в цій ніші представити і надавати клієнтам високоякісні послуги: безкоштовна консультація клієнтів; надання профілактичних та екзотичних масажів; індивідуальний підхід у розробленні програм корекції тіла; надання SPA-програм для чоловіків та жінок, а також надання профілактичних масажів для дітей дошкільного та шкільного віку. Запорукою успішності ведення власної справи Худа О.Б. вважає високу якість і ефективність масажів. Адже у своїй діяльності він планує використання продукції світових брендів щодо професійного догляду за тілом; володіння широким спектром масажних технік та масажів; великий і успішний досвід проведення процедур на високому рівні у салонах м.Київ. Це в свою чергу дозволить у швидкому часі закріпитись на ринку надання послуг з косметичного масажу у м.Івано-Франківську.

Розуміння того, що країні потрібна здорова нація, а світу – здорове суспільство, стало стимулом і для безробітної Федорак О.Р. Вона відкриває фітнес-центр, в якому клієнти матимуть змогу відвідувати групові заняття (аеробні класи), медитативну йогу, фітобар.

Приємно відзначити, що тематика бізнес-планів наших слухачів постійно змінюється і оновлюється, оскільки майбутні підприємці враховують вимоги часу та потреби суспільства.