ЗВІТ ПРО УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ

07 квітня цього року відбулась нарада працівників Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, на якій із звітом про участь у навчальному семінарі «Пріоритетні напрями діяльності професійно-технічних навчальних закладів державної служби зайнятості на 2014 рік» виступила директор навчального закладу Гопайнич Марія Григорівна.

Згаданий семінар проводився 01 – 02 квітня у м.Києві на базі Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України. На початок семінару до присутніх директорів та заступників директорів з навчально-виробничої роботи центрів ПТО ДСЗ (саме за їх участі проводився семінар) із словами привітання звернувся перший проректор Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України Маршавін Ю.М. Про удосконалення профорієнтації населення в державній службі зайнятості та забезпечення якісного професійного навчання безробітних в ЦПТО ДСЗ розповів Шаблієнко А.С., начальник Управління профорієнтації та профнавчання Державного центру зайнятості.

Керівники та заступники директорів навчальних закладів стали учасниками змістовних лекцій: «Пріоритетні напрями діяльності професійно-технічних навчальних закладів державної служби зайнятості на 2014 рік (начальник відділу з питань роботи навчальних закладів Управління профорієнтації та профнавчання Державного центру зайнятості Крячко Л.В.); «Пріоритетні завдання щодо організації профорієнтаційної роботи з населенням в державній службі зайнятості в 2014 році» (заступник начальника Управління – начальник відділу профорієнтації Управління профорієнтації та профнавчання Державного центру зайнятості Бодіні І.А.); «Забезпечення ефективного використання коштів ФЗДССУВБ на професійне навчання безробітних в ЦПТО ДСЗ» (головний спеціаліст відділу фінансування та оплати праці Управління бюджетування та фінансового забезпечення Державного центру зайнятості Чурсіна Н.В.); «Практичне застосування нормативно-правових актів щодо організації профнавчання безробітних» (начальник відділу профнавчання Управління профорієнтації та профнавчання Державного центру зайнятості Денисова Н.М.); «Нормативно-правове забезпечення організації договірної роботи в ЦПТО ДСЗ» (головний спеціаліст-юрисконсульт претензійно-договірного відділу Управління правового забезпечення Державного центру зайнятості Стеценко В.М.).

Директор нашого закладу взяла участь і у «круглому столі» «Удосконалення фінансово-господарської діяльності ЦПТО ДСЗ: проблеми та шляхи вирішення», модераторами якого виступили головний бухгалтер Рівненського ЦПТО ДСЗ Небесна М.В. та головний бухгалтер Одеського ЦПТО ДСЗ Костова Л.Г. Важливою і корисною стала їх інформація з досвіду роботи у сфері організації фінансової діяльності Рівненського і Одеського ЦПТО ДСЗ.

Змістовною виявилась тематична дискусія «Інноваційні форми організації професійного навчання безробітних в ЦПТО ДСЗ», яку провела начальник відділу з питань роботи навчальних закладів Управління профорієнтації та профнавчання Державного центру зайнятості Крячко Л.В. Учасники подякували їй за цікаву та необхідну інформацію, а також за високий рівень організації навчального семінару.