ВИПУСК ЮВІЛЕЙНОЇ ГРУПИ

«Основи малого підприємництва» є одним із напрямів курсів цільового призначення у навчальній програмі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

05 червня 2013 року відбувся ювілейний випуск майбутніх підприємців групи ОМП-100.

27 безробітних громадян, які стоять на обліку у базових центрах зайнятості і виявили бажання розпочати власну справу, успішно пройшли курс навчання на вказаних десятиденних курсах та захистили бізнес-плани своєї майбутньої підприємницької діяльності.

Цього разу слухачі надали перевагу зайнятості у сфері послуг. Юридичні консультації надаватиме Переняк О.І. (Тлумацький район), комп’ютерні послуги – Бровкін А.А. (м.Долина). Діяльністю у сфері архітектури, проектування житлових, громадських та інших об’єктів будівництва займатиметься Морикіт В.С. із Тисмениці.

Козминюк В.І. зі Снятинщини надаватиме представникам малого та середнього бізнесу послуги у сфері програмування на платформах 1С: Підприємство 7.7 і 8.х та навчатиме або надаватиме консультації з використання вказаного програмного забезпечення.

Природньо, що представниці «прекрасної половини» Зінич К.Р. із Богодчанського району, Полуніна Н.Я. із м.Долина, Дичек Х.І. із Тлумацького району відкриють власні перукарські салони, оскільки саме такий бізнес завжди буде затребуваний і знайде своїх споживачів.

Скористатись послугами туристичної агенції «Дивовижні Карпати» запрошує слухач із м.Яремче Галабура Ю.І., який планує займатись внутрішнім туризмом і наданням туристичного та екскурсійного обслуговування як українським, так і іноземним туристам. У селищі Ворохта є нагода відвідати приватну садибу слухача Бевзюка Р.Я., оскільки чудова природа рідного краю приваблює туристів у всі пори року.

Від усієї душі бажаємо нашим випускникам успішно реалізувати задумане, адже вірно обраний шлях – це вже половина успіху.