АДМІНІСТРАТОР – ПРОФЕСІОНАЛ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ

Адміністратор готелю професія досить затребувана, адже мандрівки є характерною рисою нашого часу, а однією з важливих ознак справжнього готельного бізнесу є висококласне обслуговування та гостинність.

Обслуговування у готелі — це система заходів, що забезпечують високий рівень комфорту та задовольняють найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити гостей. З кожним роком ці запити і вимоги до послуг підвищуються. Причому, чим вища культура і якість обслуговування гостей, тим вищий імідж готелю, тим привабливіший він для клієнтів і тим успішніша його діяльність. Зрозумілим є постійний попит у справжніх фахівцях готельної справи. Одними з них є адміністратори.

23 травня цього року у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання у групі слухачів за професією «Адміністратор». 14 безробітних, які виявили бажання оволодіти новою професією, протягом п’яти місяців будуть набувати професійних навичок адміністратора – одного з найвідповідальніших готельних працівників. Попереду цікаві заняття з найрізноманітніших предметів загальнопрофесійної та професійно-теоретичної підготовки: інформаційні технології, психологія роботи з людьми, організація обслуговування відвідувачів, планування і технологія управління персоналом, основи рекламного маркетингу і дизайну, іноземна мова та ін. Професійно-практична підготовка майбутніх професіоналів надасть їм навичок на виробничому навчанні та виробничій практиці у відповідних закладах готельного типу.

Висококваліфіковані викладачі докладатимуть усіх зусиль, щоб слухачі нашого навчального закладу здобули необхідні знання і стали справжніми професіоналами у готельній справі.