АДМІНІСТРАТОР – КОМПЕТЕНТНИЙ ПРОВІДНИК У СФЕРІ НАДАННЯ ПОСЛУГ

На сучасному етапі економічного розвитку не тільки України, але й прикарпатського регіону, виникає нагальна потреба в кваліфікованих фахівцях у сфері надання послуг. Ринкові відносини в такому випадку вимагають швидкого орієнтування. Адміністратор – компетентний провідник у цій сфері.

Адміністратор повинен бути обізнаним не лише у сфері надання послуг: здійснювати роботу щодо ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створювати для них комфортні умови, консультувати їх з питань надання послуг, контролювати збереження матеріальних цінностей. Нерідко він має вживати заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, розглядає претензії, пов’язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів. Адміністратор ще й здійснює контроль за раціональним оформленням приміщень, стежить за оновленням і станом реклами, забезпечує чистоту і порядок в приміщеннях і на прилеглих до них територіях.

Усіх цих «премудростей» навчались майбутні адміністратори протягом п’яти місяців у кваліфікованих викладачів і успішно підтвердили свої набуті знання та вміння державній кваліфікаційній комісії.

Сподіваємось, що наші випускники поповнять ряди працівників закладів готельно-туристичного обслуговування, стануть справжніми професіоналами своєї справи.