НАВЧАННЯ СПЕЦІАЛІСТІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ

В Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з 19 лютого розпочато навчання на курсах цільового призначення за напрямом «Особливості технічного обслуговування сільськогосподарських машин та механізмів».

Система технічного обслуговування машин – це сукупність взаємопов’язаних засобів та документації з технічного обслуговування і ремонту, а також виконавців, що необхідні для підтримання і відновлення якості виробу. Це забезпечує нормальний технічний стан машин та постійну їх готовність до роботи.

Протягом 10 днів 30 слухачів вивчатимуть слюсарну справу, матеріали та технологію машинобудування, сільськогосподарські машини, правила технічної експлуатації машин, види спрацювання та відновлення деталей машин і ін. Адже технічне обслуговування – це складний комплекс операцій, спрямованих на підтримання роботоздатності і справності машин при використанні їх за призначенням, очікуванні, зберіганні і транспортуванні. Навчитись професійно поводитись із сільськогосподарською технікою важливо для тих, хто бажає в майбутньому з нею працювати.