НАВЧАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

06 листопада 2012 року 14 безробітних громадян, які стоять на обліку у Яремчанському міському центрі зайнятості, розпочали навчання за професією «Покоївка».

За статистикою один постоялець готелю завантажує роботою не менше п’яти співробітників. Готельний персонал – велика й злагоджено діюча команда. Головні люди в цьому господарстві – обслуга, і, насамперед, покоївки, ті, хто створюють комфорт для клієнтів.

Праця покоївки нелегка, а часом, і невдячна – тільки витер пил, заправив постіль і розставив речі на місця, як знову доводиться братися за справу…

Проте, покоївка зобов’язана бути ввічливою, доброзичливою, тактовною, терплячою – ці якості цінуються не менше, ніж неодмінні для неї працьовитість, охайність, акуратність, а також сумлінність, порядність і чесність.

Таких необхідних навичок у роботі покоївки навчаються у Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ. З розвитком сфери туризму у нашому прикарпатському краї з’являється і попит на цю професію.

Колектив навчального закладу вітає слухачів, які виявили бажання освоїти таку непримітну, проте важливу професію у сфері туризму, і з радістю поділиться з ними знаннями, необхідними для того, щоб стати справжніми професіоналами у своїй справі.