НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

У Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі, направлені базовими центрами зайнятості, продовжують навчання за професією «Адміністратор»(група «А-3»), «Агент з організації туризму»(група «АТ-3») та «Продавець непродовольчих товарів»(група ПМ-1).

Згідно робочого навчального плану поряд з професійно-теоретичною підготовкою їм необхідно освоїти навички професіоналів і під час проходження виробничого навчання у відповідних закладах міста. Виробниче навчання на основі теоретичних знань формує у слухачів трудові навички і вміння, необхідні для виконання роботи на рівні відповідної кваліфікації з належною продуктивністю праці. Оволодіти робітничою професією — значить навчитися виконувати всі типові для неї роботи з необхідною точністю та бездоганністю.

На туристичних підприємствах ПП «БЛЮММЕ», «ЕДЕМтур», «Світ курортів», «Абрикос ІФ», «МЕРИДІАН-ТРАВЕЛ», «КЕНТАВР» майбутні агенти з організації туризму вдосконалюють знання щодо етапів створення туристичного продукту, досліджують ринок туристичних послуг, навчаються розробляти план екскурсій, створювати програму перебування туристів, представляти інформацію клієнтам. Вони мають чітко знати технологічну туристичну документацію, володіти технологією обслуговування клієнтів турфірми та бездоганно оформляти туристичний пакет.