Навчання закінчила група ПД-16

ЗДОБУТИ РОБІТНИЧУ ПРОФЕСІЮ МОЖНА І В УМОВАХ ЗАПРОВАДЖЕННЯ КАРАНТИНУ

02 липня поточного року закінчили навчання слухачі групи «ПД-16», які навчались у Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Продавець продовольчих товарів».

Життєві обставини іноді складаються за своїми правилами, і ми маємо відповідним чином реагувати, щоб з будь якої ситуації знайти правильний вихід. Здобувачі освіти цієї групи вимушені були перервати навчання через запровадження в країні карантину. Проте бажання здобути освіту виявилось сильнішим, і на державну кваліфікаційну атестацію, яка проводилась з дотриманням протиепідемічних вимог, майбутні продавці прийшли добре підготовленими і продемонстрували відмінні теоретичні та практичні знання.

У зв’язку з ситуацією, що склалась зараз навколо нас, ряд професій втрачають свою актуальність і багатьом доводиться змінювати поле діяльності. Однак професія продавця залишається затребуваною, не дивлячись на те, що вона має певні ризики, а запровадження карантину потребує виконання додаткових вимог щодо обслуговування покупців.