ДЛЯ ТИХ, ХТО БАЖАЄ НАВЧАТИСЬ, КАРАНТИН – НЕ ПЕРЕШКОДА

ДЛЯ ТИХ, ХТО БАЖАЄ НАВЧАТИСЬ, КАРАНТИН – НЕ ПЕРЕШКОДА

Із розвитком технологій на допомогу тим, хто бажає вчитись, прийшла дистанційна форма навчання. Зараз вона популярна і серед здобувачів професійно-технічної освіти.

В Івано-Франківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочалось навчання за професією  «Продавець непродовольчих товарів» з використанням елементів дистанційного навчання для здобувачів освіти за направленнями Долинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Сучасне технологічне обладнання навчального закладу дозволяє донести інформацію з предметів згідно навчального плану за професією «Продавець непродовольчих товарів», розробленого спеціально для дистанційного навчання.

На даний час професія продавця залишається затребуваною і доводить, що справжнім професіоналом можна стати на будь якій ділянці роботи.

З весни цього року, через запровадження карантину, багатьом із нас довелось змінити усталений спосіб роботи, відпочину, навчання. Ми живемо в час потужних змін і в навколишньому світі, і в особистому житті, тому маємо адаптуватись до таких змін і продовжувати йти вперед.