Поєднання теорії і практики – запорука високих професійних якостей слухачів

23 січня 2020 року для слухачів групи А-16, які навчаються за професією «Адміністратор», було проведено консультацію з питань виробничої практики. Відпрацьовуючи програму виробничої практики на підприємствах сфери послуг, зокрема в готелі «Рейкарц Парк Готель», салоні краси «Гранд», перукарні «Віва», магазинах роздрібної торгівлі, слухачам трапляються нестандартні ситуації, їм доводиться приймати рішення як адміністраторам закладу.

Консультація відбулась з використанням кейс-методів, обговорювались конкретні ситуації з виробництва, детально аналізувались та приймались спільно рішення. Також слухачі прийняли участь у вебінарі “Зміни VS Трансформація: як визначити, що саме «на часі»?”», який проводила сертифікований бізнес-тренер та організаційний коуч Юлія Шатава.

Завдяки оновленій та сучасній матеріально-технічній базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості слухачі мають можливість проводити заняття з використанням різноманітних інтерактивних методів навчання.