Завершили навчання працівники cфери гостинності

Завершили навчання працівники cфери гостинності

15 січня 2020 року завершили навчання слухачі групи П-9 «Покоївка» Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Під час навчання майбутні працівники сфери гостинності почерпнули для себе багато нової інформації, яку будуть використовувати в подальшій професійній діяльності. Практичні навички удосконалювали в процесі виробничого навчання та виробничої практики на базі готелів міста та області: «Рейкарц Парк Готель», Гостинний  двір «Забава», приватна садиба «У Ярослава», готельно-відпочинковий комплекс «Зорі Карпат», Готель «FoRest», Готель «Гуцулик», Готель «Петрос».

З метою наближення до реальних умов праці та відпрацювання виробничих ситуацій пробну роботу з виробничого навчання та державний кваліфікаційний екзамен слухачі складали в готелі «Рейкарц Парк Готель».

Щиро вітаємо слухачів центру ПТО ДСЗ із завершенням навчання, віримо, що своєю працею наші випускники забезпечать якісне та комфортне проживання у закладах готельного господарства міста та області.