Підведено підсумки роботи у навчальному закладі

Підведено підсумки роботи у навчальному закладі

У Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ відбулися збори колективу, на яких підведено підсумки роботи навчального закладу за 2019 рік.

Впродовж січня-грудня 2019 року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості організовано навчання для 4290 осіб з числа зареєстрованих безробітних. Серед них 323 особи проходили професійно-технічне навчання за професіями «Касир торговельного залу», «Продавець продовольчих товарів», «Продавець непродовольчих товарів», «Адміністратор», «Покоївка», «Оператор котельні», «Машиніст (кочегар) котельні, «Молодша медична сестра з догляду за хворими». 3967 осіб підвищили кваліфікацію на курсах цільового призначення за різними напрямами, зокрема, 2831 особа – за направленнями Івано-Франківського ОЦЗ, 1136 осіб – з інших регіонів (614 осіб – з Тернопільської області, 332 особи – з Чернівецької області, 164 особи –  із Закарпатської області, 26 осіб – із Хмельницької області).

Відповідно до укладених договорів з фізичними та юридичними особами про надання платних освітніх послуг організовано навчання для 457 осіб. 7 осіб навчалися за професіями «Адміністратор» та «Оператор котельні»; 450 осіб підвищили кваліфікацію. Проводилось навчання посадових осіб за напрямом «Навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці та основних положень правил безпеки».

Особлива увага приділялась слухачам з числа ВПО та АТО. Так, впродовж січня-грудня 2019 року у Івано-Франківському центрі ПТО ДСЗ пройшли навчання 4 особи з числа ВПО та 41 особа з числа АТО.

У 2019 році навчальний заклад пройшов доатестацію за трьома професіями: «Оператор котельні», Машиніст (кочегар) котельні» та «Покоївка».

Найважливішим досягненням 2019 року став переїзд ЦПТО ДСЗ у нове приміщення по вул.Максимовича,  15-О, де обладнано сучасні навчальні аудиторії та лабораторії (лабораторія інформаційних технологій, лекційна зала, кабінет організації готельної справи, кабінет охорони праці, кабінет основ медичних знань, кабінет торговельних дисциплін). Для кабінету основ медичних знань придбано сучасне обладнання. Для навчальних цілей у 2019 році куплено 2 сучасних телевізори LG, 9 персональних комп’ютерів, 3 ноутбуки. Всього у навчальному закладі є  58 одиниць оргтехніки (41 комп’ютер, 9 принтерів, 2 інтерактивних дошки, 4 мультимедійних проектори, 2 телевізори LG).

Наприкінці зборів працівники центру поділились планами на новий навчальний рік, які будуть взяті за основу при плануванні роботи Івано-Франківського ЦПТО ДСЗ на 2020 рік.