Навчання для продавців продовольчих товарів

Навчання для продавців продовольчих товарів

Однією з найбільш поширених професій на ринку праці є продавець продовольчих товарів. Це й не дивно, адже кількість товарів, як і торгових підприємств, постійно зростає. Сучасний продавець – це консультант, помічник покупця, котрий добре знає товарознавчу характеристику товарів, асортимент продукції різних виробників.

20 грудня 2019 року в центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочала навчання група слухачів курсової підготовки за професією «Продавець продовольчих товарів». В процесі навчання слухачі вивчатимуть організацію прийому та викладки товару, сучасні касові апарати й системи, правила розрахунків із покупцем, правила спілкування з різними типами покупців, органолептичні методи визначення якості продуктів, правила підготовки товарів до продажу, способи пакування.

В центрі ПТО ДСЗ створені належні умови для якісної підготовки фахівців за даною професією, сучасна матеріально-технічна база відповідає вимогам роботодавців, а практичні навики слухачі удосконалюють на торгівельних підприємствах міста.